درمان گیاهی آریتمی قلبی


معالجه گیاهی آریتمی قلبی
معالجه گیاهی آریتمی قلبی امروز یکی طرز‌های اثر گذار در کاهش علائم آریتمی و بهبود حالت بیماران دچار به آریتمی میباشد. معالجه‌های گیاهی نمی‌توانند مکان معالجه‌هایی که دارای تخصص تجویز می‌نماید را بگیرند، بدین ترتیب مسلماً قبل از آغاز معالجه گیاهی بایستی این قضیه را با دکتر خویش فی مابین بگذارید. رایج‌ترین معالجه‌های گیاهی آریتمی قلبی متخصص قلب  عبارت‌اند از:

چای دارچین
چای بومادران
انگور سیاه
گلابی رسیده
چای بادرنجبویه و میوه زالزالک
مخلوط آب و یک قاشق دمنوش‌خوری ملاس نیشکر سیاه
مصرف سبزیجاتی همانند برگ چغندر، کلم و اسفناج که منبع بی نیاز از منیزیم میباشند
مصرف دانه کنجد و تخم کدو
چای سنبل‌الطیب
آریتمی قلبی و معده
آریتمی قلبی و معده نیز میتوانند درخصوص با یکدیگر باشند. در موقعیت نرمال وقتی که هرمورد از اعضای تن در گیر ایراد یا این که مشکلی در کوشش می گردند، قلب در برخورد به هورمون‌های ترشح‌گردیده می‌تپد و تا حدودی ممکن میباشد ریتم آن برهم بخورد. به این ترتیب این یک عکس العمل طبیعی میباشد که در شرایطی که مبتلا اشتباهات گوارشی شدید، ضربان قلب نامنظم گردد. از طرفی گاهی بروز اشتباهات گوارشی یا این که تشدید مشکل در معده نیز سبب ساز شدت به چنگ آوردن ایراد آریتمی در شخص دچار به آریتمی می شود. به‌خصوص چنانچه مریض در گیر آریتمی PVC باشد، بیشتر در مواجهه با اشتباهات گوارشی این شرایط را تجارب خواهد کرد.


اعتنا داشته باشید که‌این مقاله، جایگزین ایده ها و سفارش‌های تخصصی پزشکان وجود ندارد و هیچ وقت از این مقاله به‌تیتر جایگزین سفارش پزشکان به کار گیری نکنید.
علائم ایسکمی قلبی
بعضی اشخاص که در گیر به نوع خفیف ایسکمی می باشند معمولاً هیچ علائمی ندارند (ایسکمی بدون صدا). ولی در‌حالتی که ایسکمی توسعه یافته باشد شایع‌ترین نماد آن فشار یا این که درد قفسه سینه به‌خصوص در سمت چپ میباشد. بقیه علائم و آیه‌ها که بیشتر در زنان، اشخاص مسن و اشخاص دچار به دیابت مشاهده گردد، عبارت‌اند از:

درد گردن و فک
درد کتف و دست
ضربان قلب سریع
تنگی نفس به‌ویژه در حین عمل بدنی
تهوع و استفراغ
تعریق زیاد
خستگی مفرط
انگیزه ایسکمی قلبی
ایسکمی وقتی پدید می آید که معیار جریان خون در یک یا این که تعدادی شریان قلبی کاهش یابد. پایین آمدن جریان خون منجر کاهش اکسیژن‌رسانی به عضله قلب و درنتیجه از دست رفتن توان پمپاژ خون میگردد. ایسکمی قلب معمولاً به آرامی و به‌مرورزمان صورت میگیرد. ولی گاهی نیز ممکن میباشد سرخرگ قلب به‌طور ناگهانی مسدود و شخص مبتلا حمله قلبی گردد. عواملی تأثیرگذار در ابتلا به ایسکمی عبارت‌اند از:

بیماری عروق کرونر (گرفتگی رگ قلب)
پلاک‌هایی که عمدتاً از کلسترول تشکیل‌شده‌اند روی دیواره سرخرگ توده میگردند و جریان خون را محصور می‌نمایند. آترواسکلروز یا این که گرفتگی رگ شایع‌ترین انگیزه ایسکمی قلب میباشد.

لخته خون
در بعضا وضعیت، پلاک‌های ته‌نشین گردیده در رگ‌ها به یک‌باره پاره گردیده و منجر لخته شدن خون می شوند. لخته تشکیل شده ممکن میباشد شریان را مسدود کرده و سبب به ایسکمی ناگهانی خواهد شد که فیض آن حمله قلبی میباشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد