در تامپوناد قلبی چه اتفاقی بروز می‌دهد؟


تامپوناد قلبی زمانی بروز می‌دهد که کیسه مایع فضا قلب، از خون یا این که مایعی دیگر مالامال گردیده و بر قلب فشار وارد نماید. قلب نیز در تاثیر فشار وارداتی توان لبریز شدن تماما را نداشته، برون ده خون کاهش پیدا کرده و فشار خون افت می نماید. جراحت دیدگی و ابتلا به برخی بیماری ها می‌تواند سبب ساز بروز تامپوناد قلبی گردد. این بیماری در شکل عدم متخصص قلب  معالجه مرگ توشه خواهد بود.


در تامپوناد قلبی چه اتفاقی بروز می‌دهد؟

قلب باطن قفسه سینه قرار داشته و به وسیله یک کیسه به اسم پریکارد تسلط شد‌ه‌است. کیسه پریکارد دارنده 2 لایه و کمی مایع میباشد که قلب را در مکان خویش نگه می‌دارد. مایع خاطر گردیده وظیفه مراقبت از قلب را در قبال فشار ها و ضربه های بیرونی دارااست. حفره های قلبی پیش از پمپاژ خون به خارج می بایست گشوده گردیده و کمی خون را در خویش مکان دهند. در تامپوناد قلبی کیسه پریکارد مملو از مایعی همانند خون گردیده و با محصور کردن فضای تحرک قلب، قابلیت و امکان ظرفیت خون کافی را در قلب نمی دهد.

تفاوت در بین افیوژن پریکارد و تامپوناد قلبی چیست؟

افیوژن پریکارد اصطلاحی تخصصی میباشد که برای لبریز شدن پریکارد از مایع به فعالیت می رود. تامپوناد قلبی به وقتی گفته میشود که فشار مایع گوشه و کنار قلب قابلیت تپش مطلوب را از آن می‌گیرد. افیوژن ها میتوانند دربرگیرنده خون، ترشحات و دیگر تولیدات تشکیل دهنده خون باشند. زمانی که پریکارد به آرامی از مایع مالامال میگردد، تامپوناد قلبی ممکن میباشد صورت نداده یا این که بروز آن دیرتر حادثه افتد.


این پدیده به این عامل میباشد که پریکارد مجال کافی جهت پیشرفت و تولید فضای بیشتر داشته و این پروسه علائمی را ساخت‌و‌ساز نمی نماید. با این درحال حاضر، حتی در‌صورتی‌که که مالامال شدن پریکارد روز ها، هفته ها یا این که ماه ها به ارتفاع انجامد، تامپوناد قلبی میتواند سرنوشت رخداد افتد.

علائم تامپوناد قلبی چیست؟

تامپوناد قلبی که به‌سرعت بروز می‌دهد قادر است علائم تحت را با خویش به یاور داشته باشد:


افت فشار خون

برجستگی ورید های گردنی

خفیف یا این که آرام بودن صدای ضربان قلب در هنگام گوش دادن با موبایل دکتر معالج

درد شدید در قلب: این درد می‌تواند به اندام های قربت همانند شکم، بازو، کمر، گردن یا این که کتف نیز نشر یابد. قابلیت بد خیس شدن این درد هم‌زمان با تنفس عمیق یا این که سرفه کردن نیز وجود دارااست.

خلل در تنفس یا این که تنفس سریع

غش کردن، گیجی یا این که شم سبکی در رمز

تغییر تحول در رنگ پوست مخصوصا رنگ پریدگی، خاکستری یا این که آبی رنگ شدن

تپش قلب

ضربان سریع

یرقان: زرد رنگ شدن پوست و دیده ها در تاثیر اشتباهات کبدی

تغییر و تحول در شرایط خیالی: اشخاص دچار به‌این عارضه خلق های غیر سنجیده، نا مطلوب یا این که مالامال تلاطم خواهند داشت.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد