زنان با سرطان پستان و خطر بیماریهای قلبی
بر طبق حاصل رسیدگی آتی نگر منتشر گردیده در Journal of Clinical Oncology ، زنان در گیر به سرطان پستان در مقایسه با زنان سوای سرطان پستان در معرض خطر بیشتری برای نارسایی قلبی، کاردیومیوپاتی و بقیه بیماری
متخصص قلب های قلبی عروقی میباشند .
دانشمندان همینطور نرخ بالاتری از مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از همگی علل را در مجموعه سرطان پستان گزارش کردند.
مخاطرات بسته به نوع معالجه سرطانی که زنان اخذ می کردند مختلف بود.
دکتر معالج هدر گرینلی، پژوهشگر بهداشت همگانی در راس پژوهش ها سرطان شخص هاچینسون، که نویسندۀ این تفحص، میگوید زنانی که شیمیدرمانی، شیمی درمانی و مهارکنندههای آروماتاز بر پایه ی آنتراسیکلین و/یا این که تراستوزوماب، پرتو درمانی و مهارکنندههای آروماتاز اخذ مینمایند، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی در آن ها ارتقا پیدا خواهد کرد. وی ابراز کردند که ارائه اپهای انکولوژی و تشویق پزشکان به استعمال از نگهداریهای پیگیری مداوم برای سالم قلب و عروق برای زنانی که معالجه سرطان پستان را اخذ کردهاند بسیار اصلی میباشد.»
پژوهش ها قبل رابطه فی مابین معالجه سرطان پستان و ساخت و ساز کارداران خطر بیماری قلبی عروقی را نشانه داده میباشد. بر پایه ی یافته های علمی، در واقع، یک ده سال بعداز تشخیص سرطان پستان، احتمال مرگ زنان در تاثیر بیماری های قلبی عروقی بیشتر از سرطان پستان میباشد.
مطالعات پاره ای وجود داراهستند که توانسته اند انتخاب نمایند که معالجه های انفرادی و ترکیبی سرطان پستان چقدر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی خاص را ارتقاء میدهند. مقصود از این رسیدگی، انتخاب کمیت این مخاطرات و شناسایی دستههایی از زنان میباشد که در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی اساسی میباشند.
گرینلی و همکارانش خطر رویدادهای بیماری قلبی عروقی و مرگ را میان گروهی بالقوه از بیشتراز 81000 عضو Kaiser Permanente شمال کالیفرنیا مقایسه کردند.
جامعه آیتم تحقیق مشمول 13642 زن بود که در بین سالهای 2005 تا 2013 دچار به سرطان پستان تهاجمی گردیده بودند که کلیه شیمیدرمانی، پرتو درمانی یا این که معالجه غدد باطن ریز اخذ کرده بودند. یک دسته در دست گرفتن مشتمل بر 68202 زن سوای سرطان پستان بود که از نگاه سن و نژاد/قومیت همسان بودند.
پژوهشگران از سابقه سالم الکترونیکی برای گزینش معالجههای سرطان، محاسبه پیامدهای بیماریهای قلبی عروقی و خریداری نمودن دادههای متغیر به کار گیری کردند.
در زمان یک پیگیری میانگین 7 ساله (محدوده کمتر از 1 تا 14 سال)، زنان ذیل معالجه با آنتراسیکلین ها و/یا این که تراستوزوماب (Herceptin، Genentech) نسبت به دسته شاهد خطر بیشتری برای نارسایی قلبی یا این که کاردیومیوپاتی آرم دادند. زنانی که آنتراسیکلین و تراستوزوماب اخذ کرده بودند، بیشترین خطر را داشتند (HR = 3.68؛ 95% مسافت یقین (CI)، 1.79-7.59).
زنان در گیر به سرطان پستان که ذیل شیمی درمانی (HR = 1.38؛ 95% CI، 1.13-1.69) یا این که مهارکنندههای آروماتاز (HR = 1.31؛ 95% CI، 1.07-1.6) پایین شیمی درمانی قرار گرفتهاند نیز خطر نارسایی قلبی یا این که کاردیومیوپاتی را بهطور قابلتوجهی نسبت به دسته در اختیار گرفتن آرم می دهند. .
خلال این، زنان دچار به سرطان پستان خطرها بالایی برای ایست قلبی، سکته مغزی، آریتمی، بیماری ترومبوآمبولیک وریدی، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر ناشی از همگی علل را آرم دادند.
یافتههای این پژوهش علامت می دهد که در مقایسه با زنان سوای سوابق سرطان پستان، زنان باسابقه سرطان سینه که هریک از مخلوطهای شیمیدرمانی گزینه پژوهش را اخذ کردهاند، 50 درصد یا این که بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی میباشند. این فرمان نیاز به رسیدگی منظم این جمعیت و ساختوساز مسیرهای بالینی مطلوب در شرکت های پزشکی را پر رنگ می نماید.
اگرچه تعداد فزاینده ای از مرکز ها سرطان در درحال حاضر ارائه سرویس ها قلب و عروق به بیماران خویش می باشند، این یافتهها از نیاز بهاین اپها حفاظت مینماید و اینکه محافظت های قلب و عروق بایستی به سادگی در دسترس [بیماران دچار به سرطان پستان] ، در طول معالجه و در طی زمانه بقای آنها باشد.
دانشمندان قصد داراهستند مطالعات بیشتری را برای پژوهش ترکیبات درمانی در گونه های متفاوت، دوزها و بازه زمانی مجال اجرا دهند. این تفحص آرم میدهد که بایستی بر توسعه و گسترش راهبردهای بالینی برای رئیس خطر و حفظ از سالم قلبی عروقی جا ماندگان سرطان پستان تاکید بیشتری گردد.
گرینلی اظهار کرد: \"دو پرسش مهم اصلی وجود داراست که بایستی جواب داده گردد.\" اولین آیتم این میباشد که به چه شکل میتوانیم از این سمیّتهای قلبی پیشگیری کنیم و در عین اکنون استراتژیهای موءثر معالجه سرطان پستان را مراقبت کنیم؟ دوم این میباشد که هنگامی مسمومیّتهای قلبی ساخت میگردند چه طور به شایسته ترین نحو مدیر میکنیم؟»