علایم نارسایی قلبی


علایم نارسایی قلبی
نارسایی قلبی یکی همه گیرترین بیماریهای قلبی میباشد. احتمال این که یک شخص در زمان معاش خویش به نارسایی قلبی دچار شود ، 20 درصد میباشد یعنی از هر 5 نفر یک نفر احتمال داراست به نارسایی قلبی مبتلا گردد. لذا با دقت به التفات و سرایت بالای این بیماری مورد نیاز میباشد هر شخصی با  متخصص قلب علایم بیماری نارسایی قلبی آشنا باشد.

بیشتر علائم ناشی از نارسایی قلبی را می شود به سه تیم کلی تقسیم کرد:

علائم ناشی از اضافه توشه و احتقان مایعات
علائم ناشی از کاهش پمپاژ قلب
علائم ناشی از آریتمی قلبی
علایم ناشی از احتباس مایعات
تجمع مایعات در تن و احتقان ریه متأسفانه در اشخاص با نارسایی قلبی زیاد به چشم می‌خورد و از مرسوم ترین دلایلی میباشد که در اشخاص با نارسایی قلبی علائم بیماری را ساخت‌و‌ساز می نماید. در اشخاص با نارسایی قلبی اقتدار پمپاژ قلب کاهش پیدا کرده میباشد و تن برای جبران این کاهش اقتدار انقباضی با احتباس آب و نمک معیار وسعت خون و مایعات تن را ارتقا می‌دهد تا نارسایی قلب را جبران کند. این احتباس آب و نمک در تن علایم زیادی ساخت می نماید که عبارتند از:

ارتقاء وزن
احتباس نمک و مایعات می‌تواند سبب ساز ارتقاء مفهوم دار و سریع وزن خواهد شد. به همین برهان پزشکان از اشخاص دارنده نارسایی قلبی می‌خواهند هر روز وزن خویش را اندازه گیری کنند. ارتقاء وزن یکباره در تاثیر تجمع سریع مایعات می‌تواند آرم مهمی از عدم در اختیار گرفتن نارسایی قلبی باشد که نیاز به تعدیل در داروها یا این که رژیم غذایی دارااست.

ادم
ورم یا این که تورم تن با نارسایی قلبی شایع میباشد. مایع مازاد قصد به عده شدن در اندام تحتانی پاها و مچ پاها داراست و در اکثر اوقات مورد ها این ورم تماماً آشکار و ناگوار میباشد. ضمن این ، در شکل شدید بودن نارسایی قلبی یا این که وجود نارسایی سمت راست قلب مایع مازاد می‌تواند در حفره باطن شکم هم عده گردد و حالتی تولید نماید که \"آسیت\" نامیده میگردد.

احتقان ریه
در نارسایی قلبی ، تجمع نمک و مایعات تن سبب ارتقا فشار در حفره های قلبی میگردد . فشار خون بالای باطن حفرات قلبی منجر می گردد پاره ای از مایعات مازاد در ریه ها عده شوند که سود آن احتقان ریه میباشد. از‌آنجا که احتقان ریه بسیار رایج میباشد ، شما اکثر زمان ها اصطلاح \"نارسایی احتقانی قلب\" را خواهید شنید که تحت عنوان مترادف و هم معنی مجازی برای نارسایی قلبی به کارگیری می‌شود. این احتقان ریه به صورت معمول سبب ساز اشتباهات تنفسی میگردد که قادر است چند علائم متمایز مثلا:

تنگی نفس در هنگام شغل بدنی و ورزش
\"دیسپنه\" یا این که تنگی نفس در کسانی که نارسایی قلبی دارا‌هستند بسیار شایع میباشد . تجمع مایع در ریه منجر لبریز شدن حفرات ریه از مایع گردیده و انتقال گازهای تنفسی مانند اکسیژن به صحت شکل نمی گیرد. این اشخاص معمولا در حین استراحت علایم متعددی ندارند البته با آغاز ورزش و شغل بدنی در گیر تنگی نفس ، معدود آوردن ریه ها و خستگی زودرس خواهند شد. در بیماریهای شدید این علایم حتی در حین استراحت هم قابل مشاهده می باشند.

نکته حائض اهمیت اینکه تنگی نفس در هنگام ورزش اکثر زمان ها با سرفه کم آب یار میباشد. ولی سرفه می‌تواند به تنهایی و پیش از بروز تنگی نفس هم ساخت گردد. سرفه بدر فرصت عمل بدنی نیز ممکن میباشد نماد ای از تشدید احتقان ریه باشد.

ارتوپنه
ارتوپنه تنگی نفسی میباشد که هنگام دراز کشیدن صورت میدهد. فرد مریض در وضعیت نشسته یا این که ایستاده شل میباشد یا این که علایم پاره ای داراست البته به محض دراز کشیدن در گیر تشدید علایم تنگی نفس و اضطراب شود. این بیماران بای غلبه بر این اختلال از تعداد بیشتری بالش برای خوابیدن به کار گیری می نمایند تا با بالا بردن ریه از تن از معیار تجمع مایع کاهش پیدا کرده و علایم آنان کمتر گردد. نیاز به بالش های بیشتر برای اینکه بتوانید بخوابید علامت ای میباشد از تشدید بیماری قلبی و نارسایی قلب.

تنگی نفس شبانه پاروکسیسمال PND
یک کدام از دیگر از علائم بدتر شدن نارسایی قلبی ، PND میباشد. اشخاص دچار به PND یکسری ساعت پس از خوابیدن به طور ناگهانی از خواب عمیق بیدار میشوند و شم کمبود نفس می نمایند. تنگی نفس این بیماران یک‌سری دقیقه تا نیم ساعت بطول می انجامد و بعدا از فی مابین می رود.

بندوپنه
بندوپنه علامتی میباشد که در مبتلایان به نارسایی قلبی دیده می شود که تنها در سال های اخیر تعریف گردیده است. این نشان اشاره به تنگی نفسی میباشد که هنگام خم شدن به جلو صورت میدهد. کسانی که‌این نشانه را دارا‌هستند در موقع بستن حایل کفش یا این که برداشتن چیزی از روی زمین یا این که در شرایط سجده برای نماز مبتلا تنگی نفس و علایم نارسایی قلبی می گردند.

ادم خرابّ ریوی
ورم وخیم ریوی ناشی از احتقان سریع و ناگهانی مایع در ریه میباشد. در بعضی مورد ها که نارسایی قلبی تخت‌گاز ساخت می‌گردد یا این که شدت نارسایی قلبی زیاد میباشد ، ریه ها با گاز از مایع لبریز گردیده و از گنجایش تنفسی ریه به شدت کاسته میگردد. علایم این بیماران با‌گاز ساخت‌و‌ساز می‌شود و این بیماران حتی‌د‌ر موقعیت استراحت هم در گیر گرسنگی هوا گردیده و برای جبران کمبود اکسیژن تن نفس های عمیق و تند خواهند کشید که بعداز مدتی و با خستگی عضله‌ها تنفسی مجدداً علایم آن ها تشدید شود.

ادم ریه یک کدام از اورژانس های پزشکی میباشد که احتیاج به معالجه بیماران در قسمت های ویژه و با استعمال از داروهای تزریقی داراست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد