آنژیوگرافی روزانه


آنژیوگرافی روتین

در آنژیوگرافی عروق کرونر مریض در نصیب آنژیوگرافی ( یا این که اصطلاحاً کت لب ) بستری می گردد. بعد از جاری ساختن تست خون نخستین مانند اندازه گیری کارایی همه و تست گزینش رقت خون ، آنژیوگرافی از روش یکی‌از عروق حوزه‌ کشاله ران یا این که مچ دست شکل می‌گیرد. بعد از روش رگ گرفته گردیده و با به کار گیری از لوله های بلند و باریکی مادّه حاجب آنژیوگرافی به باطن عروق قلب یا این که حفرات درون قلب و بقیه رگهای تن تزریق گردیده و توسط دستگاه آنژیوگرافی که اساسا یک دستگاه خالق اشعه ایکس میباشد ، تصاویر درون عروق و حفرات قلب تصویب می‌شود. پس از آنژیوگرافی ادامه معالجه متعلق به حاصل به دست آمده از آنژیوگرافی میباشد متخصص قلب  که به 3 شکل میباشد:


معالجه دارویی

در بعضی از مورد ها پزشک معالج قصد به معالجه بیماری قلبی با داروهای قلبی می‌گیرد. در مواقعی که واحد سنجش انسداد عروق کرونر نادر باشد یا این که برعکس در مواقعی که به جهت شدّت تضارب عروق کرونر قابلیت و امکان به کارگیری از بالن ، استنت یا این که کار جراحی مقدور نباشد، شایسته ترین مبادرت معالجه دارویی میباشد. امروزه با اعتنا به گسترش های نتیجه ها گردیده در نوع و چگونگی داروهای قلبی ، حاصل بلند مدّت معالجه با داروها با استنت و فعالیت قلب گشوده ، قابل مقایسه میباشد.


درصورتی که که قصد به ادامه معالجه دارویی باشد، مریض معمولاً پس از 6 ساعت ذیل لحاظ بودن میتواند نصیب آنژیوگرافی را شکاف نماید.


معالجه با بالن و استنت

در بیماران با سکته وخیمّ قلبی و در اشخاصی که انسداد یک ، دو یا این که سه رگ قلبی دارا‌هستند و معینّات تنگی کرونر مطلوب برای معالجه با بالن و استنت باشد ، مورد نیاز میباشد تنگی های عروق آنان با به کار گیری از این امکانات معالجه گردد. درین مفاد ما یحتاج میباشد خلال کلام با مریض در زمینه‌ی بیماری قلبی او و تصمیم پزشک معالج ، در به عبارتی فرصت آنژیوگرافی یا این که در گرد هم آیی آتی که میتواند در به عبارتی روز یا این که روزهای آتی باشد ، مبادرت به تعبیه استنت در عروق کرونر و معالجه مریض نمود.


فعالیت جراحی قلب گشوده

شرایط سوّم به‌دنبال آنژیوگرافی ، ایفا کار قلب گشوده و لینک و پیوند عروق کرونر با استعمال از رگهای کشاله ران و عروق درون قفسه سینه میباشد. در مواقعی که شدّت و تعداد تنگی های کرونر زیاد باشد و در برخی از تضارب های خاصّ مانند انسداد رگ اساسی سمت چپ قلب \"Left Main\" ، پیشنهاد می شود تا مریض به طور اورژانسی یا این که به طور عادّی به وسیله همیاران جرّاح قلب مشورت گردیده و کار قلب بای پس عروق صورت پذیرد.


نکات قوّت آنژیوگرافی

مفاد و شرایط هایی که آنژیوگرافی مایحتاج میباشد و پیشنهاد می شود بیماران به طور نخستین مبادرت به اعمال آنژیوگرافی عروق کرونر نمایند عبارتند از:


بیماران با حمله خراب قلبی مانند سکته قلبی

بیماران بدحال و با نارسایی قلبی

عده ای که علایم جدّی و اصطلاحاً تیپیک درد سینه دارا‌هستند

اشخاص با درد سینه که عامل ها خطر مهمی مانند دیابت، فشار خون بالا ، مصرف سیگار یا این که چربی خون بالا دارا‌هستند

عده ای که آزمایش ورزش یا این که نسخه برداری هسته ای قلب آن‌ها علامت دهنده انسداد اصلی عروق کرونر قلبی میباشد.

عده ای که سوابق فعالیت قلب گشوده یا این که استنت قلبی دارا‌هستند و درد سینه تازه دارا هستند.

ایفا آنژیوگرافی در‌این اشخاص می‌تواند به تشخیص سریع و ظریف بیماری یاری دهد. در‌این مجموعه از بیماران یا این که بقیه بیمارانی که به جهت نوع علایم بالینی آن‌ها یا این که یافته های بدست آمده از آزمایش های قلبی احتمال انسداد عروق کرونری زیاد میباشد ، استعمال از سی تی آنژیوگرافی به جهت مفاد \"منفی کاذب\" و \"عدم تقریب صحیح\" شدّت انسداد عروق میتواند گم راه کننده باشد. هم اینگونه به جهت احتمال بالای به کار گیری از بالن یا این که استنت برای معالجه این نوع از بیماران ، در شکل به کارگیری از سی تی آنژیوگرافی به احتمال بسیار زیاد این بیماران بدون چاره به ایفا آنژیوگرافی پس از اجرا سی تی آنژیوگرافی میباشند که در‌این‌حالت‌ به کار گیری از دو طرز در‌پی هم میتواند مخاطرات و عوارض بیشتری به مریض زور کند.

نکات ضعف آنژیوگرافی

علّت بیشتر این مقایسه ها میان آنژیوگرافی و سی تی آنژیوگرافی ، هراس از آنژیوگرافی و عوارض آن میباشد و بیشتر این تصوّرات هم ناشی از تجارب اشخاصی میباشد که در سالهای اول ابتکار آنژیوگرافی ، آن را ایفا داده اند. امروزه با به کار گیری از امکانات و وسایل با قطر خرد و نرم بخش اعظمی از عوارض و خطرها اول این پروسیجر کاهش یافته میباشد و آنژیوگرافی در بخش اعظمی از مرکز ها به طور روتین و حتی سرپایی در اکنون اجرا میباشد.


با این درحال حاضر آنژیوگرافی یک پروسیجر نصفه تهاجمی میباشد و عوارض منحصربه‌فرد به خویش را دارااست که شایعترین آن‌ها عبارتند از:


خون‌ریزی از محل آنژیوگرافی. که در بخش اعظمی از مفاد خفیف و سطحی میباشد. عوارض موضعی و خون ریزی های اساسی آنژیوگرافی با به کار گیری از دست برای آنژیوگرافی به ترازو قابل توجهی کاسته شده میباشد.

آلرژی به ماده حاجب آنژیوگرافی

تشدید نارسایی همه در اشخاص با مورد زخم تمامی

مواجهه با اشعه ایکس دستگاه آنژیوگرافی

و عوارض بسیار نادری مانند سکته قلبی ، سکته مغزی و مرگ و میر که در‌حد 1 در هزار مریض گزارش گردیده‌است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد