افتادگی روزنه میترال چیست و به چه شکل معالجه میگردد؟
افتادگی روزنه میترال یا این که شلی روزنه میترال مثلا اشتباهات قلبی میباشد که احتمالا نام آن را شنیدهاید. این بیماری وقتی حادثه میفتد کهاین لتها به سمت دهلیز چپ برآمدگی داشته باشند. روزنه میترال یک کدام از روزنههای قلب میباشد که در بین دهلیز و بطن چپ جای دارد و دو لت یا این که فلپ دارااست که وظیفه هدایت خون از دهلیز چپ به بطن چپ را به عهده دارا هستند. دراینصورت روزنه میترال نمیتواند تلاش خیر داشته باشد و این نقص به گذر زمان فرصت سبب ساز تولید ایرادات دیگری مانند تپش قلب، والا شدن قلب و دیگر بیماریهای
متخصص قلب قلبی میگردد.و ولی افتادگی روزنه میترال چه علائمی دارااست؟ این بیماری چه عوارضی ساخت مینماید؟ آیا پرولاپس میترال خطرناک میباشد؟ راه و روش معالجه آن چیست؟ درپی بدین سؤالات جواب می دهیم و انگیزه افتادگی روزنه میترال و شیوه های معالجه آن را رسیدگی خوا هیم کرد.
در حیث داشته باشید، در صورتی با خطاها قلبی دست و پنجه قابل انعطاف می کنید، مشورت با یک کارشناس قلب به شما امداد مینماید از وجود یا این که خلا بیماری قلبی مطلع گردید. تشخیص زودهنگام، کلید مهم معالجه میباشد. شما میتوانید از روش دکترتو با شایسته ترین دارای تخصص قلب در شهر خویش آشنا گردید، با آنها به طور تلفنی و آنلاین مشورت کردن نمایید و همینطور برای اخذ دفعه اینترنتی از دکتر معالج قلب مبادرت نمائید.
افتادگی روزنه میترال چیست؟
افتادگی روزنه میترال که تحت عنوان سندروم کلیک-سوفل، سندروم بارلو، روزنه میترال بالون یا این که سندروم روزنه فلاپی نیز شناخته میشود، برآمدگی یک یا این که هر دو فلپ روزنه میترال به دهلیز چپ در طی انقباض قلب میباشد.
در طی این عارضه ممکن میباشد یک یا این که هر دو فلپ قلب به صحت بسته نشوند و سبب نشت خون به سمت عقب شوند. این نقص که با تیتر نارسایی میترال (جریان خون به عقب) شناخته می گردد، در شکل وجود عموماً خفیف میباشد. این رجوع خون ممکن میباشد باعث به سوفل (صدای غیر طبیعی در قلب به جهت جریان خون آشفته) خواهد شد. تقریب زده می شود که افتادگی روزنه میترال نزدیک به ۳ درصد از جمعیت چهره می دهد.
بعضی وقتها اشخاص از این شرایط تحت عنوان پرولاپس روزنه میترال نیز خاطر مینمایند. در بیشتر مواقع، افتادگی روزنه میترال در صدر علائم یا این که عوارض مقداری تولید مینماید و در بعضی اشخاص به هیچ وجهً هیچ علامتی ساخت نمینماید. با این حالا، افتادگی روزنه میترال ممکن میباشد با سپری شد فرصت بدتر گردد و سعی قلب را به نوعی مختل نماید. زمانی که روزنه میترال در گیر مشکل میشود، میتواند خطر گونه های ایرادات قلبی دورازشوخی، به عنوان مثال عفونت، آریتمی ترساندن کننده معاش و نارسایی احتقانی قلب را ارتقاء دهد.
سازوکار افتادگی روزنه میترال چهگونه میباشد؟
روزنه میترال یکیاز چهار روزنه قلب میباشد که میان دهلیز چپ و بطن چپ جایدارد و از دو فلپ یا این که لت ساخته شده میباشد. به صورت معمول فلپها در زمان انقباض بطن چپ (سیستول) به وسیله تاندونهایی (طنابهای خرد تاندون که فلپها را به عضلهها قلب متصل مینمایند) سفت بسته میگردند. در پرولاپس روزنه میترال، فلپها تعالی می شوند و به سمت باطن به سمت دهلیز چپ کشیده می شوند، برخی اوقات در طی سیستول این فلپها به یکدیگر عکس العمل مینمایند و ممکن میباشد یه خرده جریان خون را به دهلیز چپ رجوع دهند. این عارضه بهطورکلی با تیتر افتادگی روزنه میترال شناخته می گردد.
فتادگی روزنه میترال ممکن میباشد هیچ علامتی ساخت نکند. مورد ها تحت شایعترین علائم افتادگی روزنه میترال می باشند. در شرایطی که چه هر شخصی ممکن میباشد تجربیاتی متفاوتی از علائم را داشته باشد. علائم ممکن میباشد بسته به مرتبه پرولاپس جانور گوناگون باشد و ممکن میباشد دربرگیرنده مورد ها پایین باشد:
تپش قلب (شم ضربان سریع یا این که نامنظم قلب) شایعترین گلایه فی مابین بیماران دچار به افتادگی روزنه میترال میباشد. تپش قلب معمولاً با انقباضات زودرس بطنی همپا میباشد؛یعنی بطنها زودتر از آنچه که بایستی منقبض میگردند، هرچند ریتمهای فوق بطنی یعنی ریتمهای غیر طبیعی که از بالای بطنها آغاز می گردند هم ممکن میباشد در زمان تپش قلب ناشی از پرولاپس فیس دهند. در بعضی موردها، بیماران ممکن میباشد تپش قلب را فارغ از ریتم نامنظم قلب تجربیات نمایند.
درد قفسه سینه مربوط به افتادگی روزنه میترال با درد قفسه سینه مربوط به بیماری عروق کرونر گوناگون میباشد و یک گلایه مکرر میباشد. معمولا درد قفسه سینه ناشی از پرولاپس مانند آنژین کلاسیک وجود ندارد، ولی میتواند عودکننده و ناتوانکننده باشد.
بسته به شدت نشت به دهلیز چپ در زمان سیستول (نارسایی میترال)، دهلیز چپ و یا این که بطن چپ ممکن میباشد بلندمرتبه گردیده و باعث به علائم نارسایی قلبی گردد. این علائم مشمول ضعف، خستگی و تنگی نفس میباشد.
علائم افتادگی روزنه میترال ممکن میباشد مشابه بقیه ایرادات و بیماری های قلبی باشد. تنها کارشناس قلب میتواند انگیزه اساسی خلل شمارا تشخیص دهد.
گونه های افتادگی روزنه میترال چه گونه به وجود میایند؟
انگیزه پرولاپس روزنه میترال ناشناخته میباشد، ولی تصور می شود که با وراثت مرتبط باشد. گونه های نخستین و ثانویه پرولاپس روزنه میترال در ذیل توضیح داده گردیدهاست.
۱. پرولاپس اول روزنه میترال
افتادگی روزنه میترال اول با کلفت شدن یک یا این که هر دو فلپ روزنه مشخص و معلوم می شود. اثرات دیگر این بیماری مشتمل بر فیبروز (کلفت شدن فلپها) سطح فلپ، نازک شدن یا این که وقت گیر شدن تاندونههای وتر و رسوب فیبرین روی فلپها میباشد. صورت نخستین پرولاپس روزنه میترال اکثر اوقات در اشخاص در گیر به سندروم مارفان یا این که بقیه بیماریهای بافت همبند موروثی چشم می گردد، ولی اکثر زمان ها در کسانی که هیچ نوع بیماری قلبی دیگری ندارند چشم میگردد.
۲. پرولاپس ثانویه روزنه میترال
در افتادگی روزنه میترال ثانویه، فلپها قطور نمیشوند. پرولاپس ثانویه ممکن میباشد به جهت زخم ایسکمیک (ناشی از کاهش جریان خون در فیض بیماری عروق کرونر) به ماهیچهها پاپیلاری متصل به تاندونهای وتر یا این که تغییرات عملکردی در میوکارد باشد. افتادگی روزنه میترال ثانویه ممکن میباشد در فیض زخم به ساختارهای روزنهای در طول انفارکتوس وخیم میوکارد، بیماری روماتیسمی قلبی یا این که کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک (وقتی که عده عضلانی بطن چپ قلب گران قدرخیس از حد طبیعی باشد صورت می دهد) باشد. به این ترتیب تغییرو تحول در عمکلرد و ساختار روزنههای دیگر قلب نیز می تواند سبب بروز پرولاپس گردد.
افتادگی روزنه میترال دو نوع دارااست. نوع اول با کلفت شدن فلپ همپا میباشد و معمولا ارتباطی با دیگر بیماریهای قلبی ندارد. نوع ثانویه با قطور شدن فلپها همدم وجود ندارد و معمولا از عوارض دیگر بیماریهای قلبی میباشد.