جراحی قلب فارغ از پمپ قلبی
در برخی از بیماران که شغل جراحی بی آلایش تری دارا هستند قابلیت دارااست جراح و بیهوشی قلب تصمیم بگیرند شغل جراحی را با ادامه ضربان قلب و فارغ از به کار گیری از پمپ قلب و ریه ایفا دهند. در مطالعات زیادی اثبات شدهاست که معیار مرگ و میر در شکل استعمال یا این که عدم به کارگیری از پمپ قلب و ریه ، یکسان میباشد اما با این حالا اعمال کار جراحی فارغ از پمپ قلب و ریه محاسن و معایب اختصاصی متخصص قلب به خودش را دارااست.
به کارگیری از پمپ در بیماران بدحال و بیماران با شغل زمانبر قطعاً موردنیاز میباشد. همینطور به کار گیری از پمپ قلبی سبب می گردد تا فعالیت جراحی سریعتر صورت بپذیرد. با اینحال ترازو خون ریزی ، سکته مغزی و روزهای بستری در درمانگاه با این طرز زمان بر خیس میباشد.
عدم به کارگیری از پمپ قلبی اگرچه برای بخش اعظمی از بیماران مقدور وجود ندارد و تنهاً در 30 درصد بیماران می اقتدار از آن استفاده کرد اما با خون ریزی کمتر ، التهاب کمتر و سکته مغزی کمتری همپا میباشد.
بعداز شغل بای پس قلب
بعداز اتمام فعالیت جراحی قفسه سینه و پوست بسته می شند و مریض به نصیب \"سی سی یو قلب گشوده\" ICU انتقال می یابد. تا مجال به هوش وارد شدن مریض با دستگاه نفس میکشد و یک یا این که دو لوله جهت تخلیه خون ریزی احتمالی در نزدیکی قفسه سینه گذارده میگردد. معمولاً بیماران 6 تا 12 ساعت بعداز فعالیت به هوش آمده و لوله تنفسی آنان بیرون میشود. لوله ها و درن های جراحی در شکل عدم وجود خونریزی تا 48 ساعت بعداز فعالیت بیرون میگردند. مریض از روز دوم بعداز شغل قادر است در کنار تخت نشسته و حتی مقداری رویکرد برود.
معمولاً زمان کار جراحی در درمان گاه 4 تا 6 روز ارتفاع میکشد و آن گاه مریض پس از فراگیری های ما یحتاج راجع به طریق فعالیتها و مراقبتها از مریضخانه مرخص می گردد.
شغل جراحی بای پس قلب ، معالجه قطعی انسداد عروق قلبی وجود ندارد بلکه یکیاز راههای در اختیار گرفتن علایم بیماری میباشد. بیماران پس از شغل مطلقاً می بایست طبق سفارش های دکتر معالج خویش به مصرف داروها ، در اختیار گرفتن وزن ، انقطاع سیگار ، ورزش و داشتن کار بدنی و رژیم غذایی مطلوب ادامه دهند.
طریق های معالجه تنگی روزنه میترال
در نصیب توضیح بیماریهای روزنه ای قلب درخصوص تنگی روزنه میترال و علل تولید آن به طور مفصّل توضیح داده شدهاست:
هنگامی که دکتر تشخیص میدهد تنگی روزنه میترال به حدّی رسیده میباشد که ما یحتاج میباشد معالجه گردد ، یک یا این که تعدادی گزینه از طریق های درمانی پایین قابل اجرا میباشد. معمولاً برای معالجه علایم ناشی از تنگی روزنه میترال پزشک معالج این روشها را به شما توضیح خواهد اعطا کرد تا شما بعداز شناخت در امر منافع و مضرّات هرمورد از این روشها در خصوص ادامه و نوع معالجه تنگی روزنه میترال تصمیم بگیرید.
1- معالجه با دارو
2- اجرا بالون روزنه میترال
3- ترمیم و پاک کردن روزنه میترال با جراحی
و 4- ردوبدل روزنه میترال
هریک از این طریق ها منافع و ایرادهای منحصر به فرد به خویش را داراهستند و شاید برای هر بیماری مطلوب نباشند.
معالجه دارویی
تنگی روزنه میترال منجر میگردد تا خون در پشت روزنه میترال انباشته شده و با جابجایی فشار به عروق ریه موجب بروز تنگی نفس ، سرفه و گاهاً خلط خونی میشود. یک کدام از درمانهای اساسی و اول در معالجه علایم تنگی روزنه میترال به کارگیری از داروهای ادرار آور و دفع کننده آب و سدیم از تن میباشد.
این داروها سبب میگردند تا یون \"سدیم\" و بهدنبال آن آب در بین بافتی از روش همه ها دفع گردد. دفع مایع از تن با کاهش فشار لبریز شدگی عروق ریه سبب کاهش علایم ناشی از بیماری تنگی روزنه میترال میگردد. برای این مراد می قدرت از داروهایی مانند \"فورزماید\" و \"تریامترن اچ\" بهره برد. اما تجویز این داروها با اعتنا به فشار خون مریض و سطح خونی یونهای سدیم و پتاسیم شکل میگیرد و به طبعً می بایست توسط پزشک شکل بگیرد و به وسیله او نگهداری و در دست گرفتن خواهد شد.
بیمارانی که از داروهای ادرار آور (دیورتیک ها) استعمال می نمایند، ما یحتاج میباشد به طبعً از حیث بروز علایم افت فشار خون و تغییرات یونهای تن زیر حیث دکتر معالج باشند.
تیم دیگری از داروهایی که میتوانند به کاهش علایم ناشی از تنگی روزنه میترال امداد نمایند، عبارتند از \"بتا بلوکرها\" ، \"کلسیم بلوکرها\" و بقیه داروهایی که میتوانند تعداد ضربان قلب را کاهش دهند.
علایم بیماری تنگی روزنه میترال با ارتقاء تعداد ضربان قلب ، بیشتر میشود از اینرو درین بیماران ترجیح بر این میباشد که تعداد ضربان قلب در توان زیر - معمولاً دربین 50 تا 70 توشه در دقیقه- نگه داشته گردد. این مجموعه از داروها هم مانند دیورتیک ها جزو داروهای اساسی قلبی بوده و تجویز آنها بایستی بوسیله پزشک معالج دارای تخصص شکل بگیرد.
بایستی اعتنا داشت که استعمال از داروها فقطً برای کاهش علایم بیماری تنگی روزنه میترال میباشد و این داروها تاثیری بر خویش روزنه و کاهش شدّت تنگی میترال ندارند.