در صورت بروز درد سینه هنگام ارتباط جنسی ، چه بایستی کرد؟


در شکل بروز درد سینه هنگام ارتباط جنسی ، چه بایستی کرد؟
در حالتی‌که در طول ارتباط جنسی یا این که مدتی پس از اتمام آن در گیر درد قفسه سینه شدید ، او‌لین مبادرت انقطاع کار بدنی و استراحت میباشد. پس از جدا شغل میتوانید از قرص های تحت زبانی نیترو گلیسرین به کار گیری نمائید اما به شرطی که از داروهای یاری نعوظی مانند ویاگرا استعمال نکرده باشید که در این حالت نباید از ذیل زبانی به کارگیری متخصص قلب  فرمایید.

درصورتی که پس از 10 دقیقه استراحت و در‌پی مصرف قرص تحت زبانی علایم شما بهبودی نداشت بایستی فورا با اورژانس 115 تماس حاصل نمایید.
سکته خراب قلبی چیست؟
ایسکمی قلبسکته قلبی یا این که انفارکتوس میوکارد (MI) ، نوعی حمله وخیم قلبی میباشد و زمانی رخداد می افتد که جریان خون قسمتی از قلب در تاثیر انسداد شریان تغذیه کننده آن ، انقطاع گردد. انسداد وخیم جریان خون ماهیچه‌ها قلب ، منجر میشود ، قلب از کمبود اکسیژن بمیرد و علائمی مانند درد قفسه سینه ، تنگی نفس و اضطراب شدید را به وجود آورد. در اصل سکته قلبی یک اورژانس پزشکی میباشد که نیاز به مبادرت و معالجه فوری پزشکی داراست. در شکل عدم تشخیص یا این که عدم معالجه به موقع این بیماری ، احتمال بروز حادثه ها خطرناک مانند ایست ناگهانی قلب ، زخم دایمی به ماهیچه ها قلبی و نارسایی قلبی وجود داراست.

علایم و نشان های سکته قلبی
علایم و علامت های سکته قلبی در اشخاص گوناگون مختلف میباشد. بعضا از اشخاص حتی میتوانند به طور کامل سوای نماد باشند یا علایم خفیف و گذرایی را حس نمایند.

مرسوم ترین علایم سکته قلبی عبارتند از:
درد قفسه سینه
درد سینه در سکته خراب قلبی معمولا شدید میباشد و به طور ناگهانی آغاز می شود. بیشترین محل شم درد سینه ، حوزه‌ پشت جناغ قفسه سینه میباشد و معمولا به حوزه‌ گردن ، کتف چپ و پشت قفسه سینه نشر پیدا می نماید. بعضی از بیماران به مکان درد ، حس فشار شدید ، سنگینی ، داغ شدن یا این که مچاله شدن قلب را در قفسه سینه را بیان می نمایند.

تنگی نفس
در بیماران به طور همزمان با درد سینه یا این که سوای آن ساخت و ساز میگردد. تنگی نفس به طور شم گرسنگی هوا و تحت نرفتن هوا در قفسه سینه بیان می‌شود.

تعریق
عرق سرد همپا با رنگ پریدگی پوست در منطقه پیشانی و پشت قفسه سینه در سکته وخیم قلبی شایع میباشد.
شرایط تهوع و استفراغ
بیهوش شدن
ایست قلبی و مرگ ناگهانی
در بعضی موردها علایم خفیف خیس بوده یا این که به مکان قفسه سینه ، علائم حمله قلبی ممکن میباشد در کمر ، کتف ها ، گردن ، بازوها یا این که معده خویش را نماد دهد. برخی از اشخاص حمله قلبی را به طور شم سوزش راز دل را تجربیات می نمایند.

برخی اوقات علائم سکته قلبی به هیچ وجه نیست و فرد دچار هیچ سیرتکامل علایمی را بیان نمی نماید. این شرایط در اشخاص مسن ، اشخاص دیابتی و بیماران با فشارخون بالا ، بیشتر مشاهده میشود. در بعضی از مفاد هم علایم مریض چنان ناچیز میباشد که کسانی که آن‌ها را تجربیات می نمایند ، آنان‌را به بیماری های دیگری نسبت می‌دهند لذا در پی تشخیص یا این که معالجه سکته قلبی هم نمی فرایند. بدین سیرتکامل موردها \"سکته قلبی فراموش گردیده\"(Neglected MI) یا این که \"سکته قلبی نادیده گرفته گردیده\" گفته می‌گردد و این بیماران احتمال داراست با علایم ایست قلبی ناگهانی یا این که نارسایی قلب توسعه یافته در تاثیر حمله وخیم قلبی کشف نشده به دکتر مراجعه کنند.
عوارض سکته خرابّ قلبی
حمله خراب و سکته قلبی بیماری هایی میباشند که عوارض آن ها ، اصلی خیس از خویش بیماری و معالجه انسداد عروق قلبی میباشد. عوارض حمله قلبی معمولا به طور خراب و ناگهانی ساخت گردیده و میتوانند به مرگ انسانها باعث بشوند.

در صورتی معیار عضله قلبی که در جریان سکته وخیم ، مبتلا کمبود خون میگردد و ایسکمی پیدا می نماید ، به حد کافی پهناور باشد ، سکته قلبی میتواند منجر ساخت و ساز نارسایی قلب وخیم گردد که در آن مریض مبتلا تنگی نفس شدید ، فشار خون ذیل ، سبکی راز یا این که سنکوپ میگردد. در صورتی جریان خون با گاز در قلب احیا نشود ، این پیامدهای فیزیولوژیکی می‌توانند موجب زخم مغز و بقیه اعضای تن گردیده و مهلک باشند.

ضمن این ، در هنگام سکته وخیم قلبی ، عضله مجروح میتواند به طور غیر طبیعی ، جریان الکتریکی در قلب ساخت کند. این مدار الکتریکی نو ، با مدار طبیعی ساخت ضربان قلب تداخل می نماید. این تداخل ضربان قلب می‌تواند هم باعث به از در بین رفتن ضربان منظم و طبیعی قلب و ایست قلبی خواهد شد و هم منجر ساخت‌و‌ساز ضربان قلب بسیار بالایی گردد که تحت عنوان فیبریلاسیون بطنی شناخته می گردد (V-fib) .

فیبریلاسیون بطنی معمولاً در صورتیکه که شخص ذیل حفظ پزشکی باشد ، به صورت مؤثر با احیای قلب و شوک قلبی ، قابل معالجه میباشد. در شکل عدم معالجه ، V-fib در زمان تعدادی ساعت نخستین حمله قلبی باعث به ایست قلبی و مرگ می گردد.

از سایر عوارض خراب و اساسی سکته قلبی ، پاره‌گی عضله قلب میباشد. مرگ سلول های قلبی در تاثیر نرسیدن خون به آنان منجر ضعیف شدن ماهیچه ها دیواره و ماهیچه ها نگهدارنده روزنه میترال می‌گردد. در بعضا از بیماران در صورتیکه مرگ سلول ها به حد کافی کلان باشد یا این که مریض با تانی ذیل معالجه قرار گیرد ، عضله قلب پاره می‌گردد. پاره‌گی عضله قلب قادر است موجب حیف کردن ناگهانی خون و نارسایی وخیم و شدید روزنه میترال خواهد شد که هر دو شرایط جزو بیماری های مرگ آور قلب می‌باشند.

خویش انسداد رگ قلب و حمله قلبی و مرگ سلول های قلبی ناشی از آن ، در دراز بازه زمانی هم عوارضی داراست که عبارتند از:

در صورتی‌که شدت زخم نخستین به عضله ها قلبی مهلک نباشد ، در دراز زمان باعث به بیماری بسیار اساسی نارسایی قلب شود. اما درجاتی از زخم قلبی بعداً قابل ترمیم میباشد اما اکثر وقت ها بیماران با حمله خراب و سکته اصلی قلبی ، در آجل نارسایی قلب خواهند داشت.

در بیماران با سکته وخیم قلبی ، زخم اول میتواند تحت عنوان جرقه و آغاز کننده چند از تغییرات مزمن در عضله‌ها و ساختمان قلب باشد که به آن‌ها اصطلاحا \"تغییر‌و تحول صورت\" یا این که (Re-modeling) گفته میشود. این تغییر‌و تحول ساختمان قلب در شرایطی‌که معالجه نشود ، میتواند بستر ساز بیماری های اساسی قلبی مانند آریتمی ها ، ایست قلبی ، نارسایی روزنه های قلبی و نارسایی قلبی باشد.

و سو‌مین هم اینکه متاسفانه یک دفعه سکته قلبی ، شخص را برای تهاجم ها آتی بسیار مستعد می نماید و این بیماران احتمال بالایی برای تکرار علایم در آتی دارا‌هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد