فشار خون چیست؟


عوارض رخنه‌ متادون
در‌این نصیب قصد داریم عوارض شکاف متادون را در دو حالت معرفی متخصص قلب   و رسیدگی کنیم.

وضعیت نخستین) عوارض رخنه‌ ناگهانی متادون
وضعیت دوم) عوارض رخنه‌ اصولی و آگاهانه متادون
در شرایطی‌که شکاف اعتیاد اصولی و صحیح باشد عوارض جسمی‌و روحی کمتر، کوتاه‌خیس و نیز زودگذر خواهد بود. در‌حالتی که شخصی یکباره و ناگهانی مصرف متادون را جدا کند مبتلا عوارضی نظیر اختلالات شدید در خواب، کلافه‌گی خیالی، استرس و اضطراب بالا، پرخاشگری، دردهای شدید در اندامهای تن، اختلالاتی در بصیرت، کاهش تمایل جنسی، موقعیت تهوع و… خواهد شوید.

تعلق داشتن به مواد ‌مخدر پدیده‌ای زیستی و بر دو نوع میباشد:

تعلق روحی: به‌این شکل که مریض با پافشاری فراوان به ‌دنبال مصرف مواد ‌مخدر می‌رود که حالات روحی و فردی خویش را عالی و خوشایند کند.
تعلق جسمی‌و بدنی: حالاتی میباشد که جدا دارو باعث ساخت و ساز و بروز علائمی‌میشود که به هیچ وجه خوشایند مریض وجود ندارد. گفته میگردد که تن شخص به موقعیت تعادلی جدیدی در علاوه بر مصرف مواد‌ مخدر میرسد که درصورتی که این تعادل با مصرف نکردن مواد ‌مخدر بهم بخورد، تن طوری مخالف فعالیت می‌کند و نماد‌های ناخوشایندی از خویش بروز می‌کند.
و ولی حرف آخر؛ از سوراخ نترسید.
مقایسه حالت و حالت کسانی که بعداز فعالیت بای‌پس قلب، مصرف تریاک را کنار گذارده بودند، نماد اعطا کرد که ترازو ریسک فوت، ایست قلبی و یا این که بقیه ایرادات قلبی و عروقی در آنان شبیه عده ای می باشد که سوابق مصرف مواد مخدر نداشتاند. در واقعیت خیر تنها رخنه‌ مصرف تریاک باعث نشده بود اشخاص در معرض مخاطرات بیشتری قرار بگیرند بلکه سبب ساز گردیده بود که آنان با اینگونه کاری به سالم قلب خویش یاری کنند.
فشار خون چیست؟
یکی‌از بیماری‌ هایی که معمولا اشخاص در میانسالی ممکن میباشد آن را تجارب نمایند فشار خون میباشد، بابیان معمولی برای شما توضیح می‌دهیم که فشار خون چیست و چه خطراتی را در‌پی خواهد داشت، اما خوا هیم بیان کرد که شیوه‌ های کنترلی و درمانی این عارضه چه است.
در کل فشار خون هنگامی واقعه می افتد که سرخرگ های بلندمرتبه و مهم تن قابلیت و امکان ارتجاعی و استحکام خویش را از دست داده و عروق کوچکتر نیز در ادامه آن باریک میگردند و این دستور سبب می‌گردد تا فشار خون ارتقا پیدا کرده و فعالیتی مضاعف به قلب اجبار شود.

فشار خون یکی‌از بیماری‌ های مهلک در سراسر عالم شناخته میگردد چون ممکن میباشد تا شدت به دست آوردن این عارضه شخص متوجه علائم اول نشود.

به همین استدلال پزشکان سفارش می‌ نمایند که در صورتی در خانواده شما شخصی با فشار خون مواجه میباشد ممکن میباشد به نسل های آجل این عارضه جابجایی پیدا نماید، پس خوب میباشد در زمان های هنگامی مشخص و معلوم مسلما فشار خون خویش را پژوهش نمائید.

به صورت معمول فشار خون هنگام ایفا کار های ورزشی، استرس و عصبانیت ارتقا پیدا می‌ نماید البته این نوع فشار خون بیماری شناخته نمی‌شود، فشار خون هنگامی نوعی بیماری تلقی می‌گردد که شخص در طی استراحت فشار خون را فراتر از حد طبیعی تجارب نماید.

فشار خون در اشخاص میانسال و مسن بسیار شایع میباشد به سیرتکامل‌ ای که یکی بیماری های معمول میان اشخاص شناخته می‌شود.

متخصصان در اکثر زمان ها موردها نمی توانند فشار خون را تماما برطرف و معالجه نمایند ولی این عارضه قابل در اختیار گرفتن میباشد، در صورتی فرد از سالم خویش نگهداری نماید از خطرها جانبی این عارضه در حفاظت خواهد بود.
انگیزه بروز فشار خون
وقتی که اشخاص با علائم اول فشار خون به دکتر مراجعه می‌ نماید همت دارا هستند بدانند که به چه انگیزه به‌این عارضه در گیر گردیده اند، پزشکان علل اساسی بروز فشارخون را معمولاً چاقی و اضافه وزن دانسته و ولی کسانی که بالای ۶۰ سال می‌باشند به احتمال خیلی زیاد ممکن میباشد فشار خون را تجربیات نمایند، نباید از عوارض چاقی و اضافه وزن غافل گردید.

همینطور استعمال دخانیات و سیگار کشیدن واستفاده مداوم از گونه های تنباکو و اما مصرف الکل کلیه عواملی می باشند که به طور بدون واسطه بر فشار خون بالا اثر گذار بوده و ممکن میباشد حتی شخص در سنین جوانی این عارضه را متحمل خواهد شد، رژیم غذایی ناسالم و مصرف نمک بسیار زیاد و چربی های اشباع گردیده می‌ توانند از عامل ها موءثر در بروز فشار خون باشند.

افرادی که مصرف میوه و صیفی جات را به طور محصور در رژیم غذایی خویش داده اند در خطر ابتلا به‌این عارضه قرار میگیرند.

پزشکان و متخصصان معدود تحرکی و نداشتن کار های بدنی مطلوب را از علل اساسی این عارضه دانسته و افرادی که در زمان روز ساعت بیشتری پشت میز نشینی دارا‌هستند در خطر این زخم قرار می‌ گیرند.

نا گفته نماند که کارداران ژنتیکی میتواند بروز این عارضه اثر گذار باشد، ولی مصرف بعضی از داروهای استروئیدی و اشکال قرص های ضد حاملگی ممکن میباشد اشخاص را حتی‌در سنین جوانی به فشار خون بالا در گیر نماید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد